tag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post7869154201672160478..comments2023-11-30T10:00:04.201+01:00Comments on Magefølelsen: Fromasjkake - uten melk og melUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-68118021780655795662013-04-06T20:33:54.436+02:002013-04-06T20:33:54.436+02:00Hei!
Det gikk bra med fyllet - jeg brukte blåbær ...Hei!<br /><br />Det gikk bra med fyllet - jeg brukte blåbær i. Bunnen ble litt høy i forhold til fyllet, synes jeg. Ser annerledes ut på bildet, hos meg var minst halvparten av kaka bunn. Jeg kunne også tenke meg en seigere bunn. Kanskje jeg ikke skal piske eggedosisen så godt, og også steke litt mindre. Jeg bruker normalt sukrin eller annen alternativ søtning, men denne gangen gikk jeg for sukker fordi jeg ønsket en mest mulig normal kake. Og den ble borte, så den falt i smak og jeg skal garantert lage den igjen. Heidi Katrinehttps://www.blogger.com/profile/11504767966011781296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-49119855018342794752013-04-06T15:12:03.372+02:002013-04-06T15:12:03.372+02:00Jeg opplever også at det er stor forskjell på koko...Jeg opplever også at det er stor forskjell på kokosmelk, også fra samme merke. Jeg ville gjort akkurat det samme som deg, tenker dette går helt fint :) Hvilke bær brukte du? Håper kaka slår an! Jajahttps://www.blogger.com/profile/02059083180323070723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-53952516343888145802013-04-06T00:32:00.802+02:002013-04-06T00:32:00.802+02:00Jeg forsøkte å lage denne kaken nå i kveld. Når je...Jeg forsøkte å lage denne kaken nå i kveld. Når jeg pisket kokoskremen (forstod det slik at jeg kun skulle bruke den tykke delen i kokosmelkboksen) ble det ganske tykt, slik at det var umulig å vende det inn i eggedosisen. Måtte bruke mikseren og håper det gikk bra, selv om kanskje eggedosisen ble mindre luftig. Skal servere på en nærmiljøkafe i morgen - spent på mottakelsen. Heidi Katrinehttps://www.blogger.com/profile/11504767966011781296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-12913925572851072112012-08-26T14:13:05.217+02:002012-08-26T14:13:05.217+02:00Hehe, det med samvittigheten var nok å ta litt ste...Hehe, det med samvittigheten var nok å ta litt sterkt i. Jeg varierer og eksperimenterer ganske mye med søtning, og kokossukker er definitivt høyt på lista med sin gode smak. Bruker uraffinerte produkter i det aller meste. Noen ganger liker jeg bare at det er hvitt for utseendet, og eggedosis er vanskelig med uraffinert sukker. Derfor blir det noen ganger sukker eller sukrin, men da som nevnt sammen med fett og proteiner heller enn karbohydrater.<br /><br />Kjekt at du vil prøve kaka! Smaksfavoritten min er nok med blåbær, gjerne i blanding med andre bær. Blåbær smaker nydelig sammen med kokos.Jajahttps://www.blogger.com/profile/02059083180323070723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-82543581364063872292012-08-26T09:38:44.897+02:002012-08-26T09:38:44.897+02:00Det var ikke akkurat så veldig mye sukker i kaka d...Det var ikke akkurat så veldig mye sukker i kaka da, så synes du bare skal ha god samvittighet jeg :). Skal prøves ved en passende anledning, må bare ha litt flere enn 2 å servere den til først. <br />Prøvd kokossukker? Skal være en bra erstatning til sukker, uten at du får den rare smaken fra sukrin, samt den litt ubehagelig effekten på magen - litt lakserende ;), men likevel mindre effekt på blodsukkeret. Ragnhild Flåøyenhttps://www.blogger.com/profile/14081450653127747483noreply@blogger.com