tag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post8157857936719777110..comments2023-11-30T10:00:04.201+01:00Comments on Magefølelsen: Raw granola søtet med dadlerUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-69122898366778599962012-04-02T14:39:42.442+02:002012-04-02T14:39:42.442+02:00Ja, jeg skal legge ut oppskrift når jeg blir fornø...Ja, jeg skal legge ut oppskrift når jeg blir fornøyd med den. Prinsippet er enkelt: kokosmelk, melkesyrebakterier og litt varme. Forholdet mellom de tre, type kokosmelk og merke bakterier har variert så mye i forsøkene mine at jeg ikke vet hva som har gjort hvilken forskjell. Dårlig forskning ;) Er litt mer systematisk nå, håper snart å lykkes mer stabilt.Jajahttps://www.blogger.com/profile/02059083180323070723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6450369940779554105.post-21756642151592901742012-03-31T22:35:36.783+02:002012-03-31T22:35:36.783+02:00Hei!
Jeg ble veldig nysgjerrig på den kokosmelken ...Hei!<br />Jeg ble veldig nysgjerrig på den kokosmelken som skal bli til yoghurt... Kommer det oppskrift på den? Jeg elsker kokosyoghurt... :)<br />Ha en flott påske!AMhttps://www.blogger.com/profile/12464971740715388388noreply@blogger.com