fredag 28. september 2012

glutenfrie frøleiver/wraps

Utrolig herlige frø-leiver (eller "wraps", som det heter på nynorsk). Ikke bare er de uten glutenholdig korn, de er faktisk helt uten korn, laget med en blanding av bare frø.


65 g bokhvete
80 g quinoa
40 g chia
300 g vann 
1 ts kokos- eller eplesidereddik



Bland alt og sett det til side mellom 8 og 24 timer.
Del deigen i tre og stryk hver del ut til en tynn sirkel på en stekeplate. Stek på 160 grader i ca 7 min, ta leiven ut av ovnen og snu den, før du steker videre i nye 5-6 min.
Fyll leiven med saus, grønnsaker og andre godsaker du liker. Brett sammen og nyt måltidet. Hvis du vil skåre billige mamma- eller pappapoeng, kan du jo legge en i matboksen. Det blir aldri feil.


Strykes utover til tykkelsen er som en tykk pannekake.

Ferdig stekt

Nok en oppskrift fra quirkycooking.blogspot.com. Thanks!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar