Jeg lager den i Thermomix på mindre enn to minutt. Det går også fint om du har en annen kraftig blender, tar deg bedre tid og justerer hastigheten slik du kjenner maskinen din.
25 g xylitol (=bjørkesøt)
25 g sukrin (erythritol) - moses til melis - hastighet 10 i 10 sek.
1 måleskje miracle reds gir masse vitaminer og antioksidanter, samt en enda litt mer godteri-aktig smak. Win-win :) Men den er ikke nødvendig for å ha suksess med desserten.
1 måleskje miracle reds gir masse vitaminer og antioksidanter, samt en enda litt mer godteri-aktig smak. Win-win :) Men den er ikke nødvendig for å ha suksess med desserten.
400 g frosne jordbær - moses sammen med melisen - hastighet 10 til de er finmoste, stopp en gang eller to og dra ned med spatelen det som henger på kantene.
Tøm oppi 1 pk havre-vaniljesaus eller 1 pk havrevisp (eller en pakke kremfløte, hvis du tåler det).
Kjør på hastighet 4 og øk hastigheten gradvis. Ta bort målebegeret så du kan følge med på hvordan isen ser ut. Når den er jevn og luftig er den klar for servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar