Her er trikset:
Sett i sommerfuglvispen i kokebollen.
Ha oppi 1000 g melne poteter i biter (skrelte hvis det ikke er nypoteter),
350 g vann eller mandelmelk,
0,5 ts salt
og en teskje buljong uten gjær
i kokebollen.
Sett på lokket uten målebegeret oppi.
I øverste kurv legges et bløtt bakepapir, og 4 fine serveringsstykker av torskefilet eller torsk i skiver. Legg på lokket øverst.
Kok i 30 min/100 grader/hastighet 1.
Sjekk om fisken er ferdig, da deler den seg lett etter skivene i kjøttet. Hvis ikke, sett på noen minutter til.
Ta av lokket, sett Varoma-kurvene oppå og til side.
Tøm oppi 30 g smør (hvis du tåler melk), evt. margarin (Milda culinesse eller margarin fra helsekost anbefales). Sett oppi målebegeret og mos 30 sek på hastighet 3. Ta ut sommerfuglvispen.
Server torskestykkene med grønnsaker og potetmos umiddelbart, helst på varme tallerkener. Nam!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar