Legg mandler og bokhvete i en bolle, dekk dem med vann og la det stå over natten. Dette er for å gjøre dem lettere fordøyelige.
Legg gojibærene i en egen bolle, dekk med ca 2 dl vann og la den også stå over natten.
Mos gojibærene til jevn mos med bløtevannet i en matmølle.
Tøm nøttene over i en sil og skyll dem med rent vann.
Ha nøtter og frø oppi goji-pureen i matmølla og hakk nøttebiten er så store som du ønsker. Tilsett vanilje, kanel og salt, og rør rundt til alt er blandet.
Fordel miksen på to bakepapir.
Tørkes i dehydrator eller stekeovn på lav temperatur (ca 42 grader) i 24 timer eller til alt er helt tørt.
Server med kokosjogurt, mandelmelk eller annen god melkeerstatning. Dryss gjerne over ting du liker, som friske eller tørkede bær og kokosflak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar