fredag 23. mars 2012

Raw granola (müsli) søtet med goji

250 g mandler
  1. Legg mandler og bokhvete i en bolle, dekk dem med vann og la det stå over natten. Dette er for å gjøre dem lettere fordøyelige.
  2. Legg gojibærene i en egen bolle, dekk med ca 2 dl vann og la den også stå over natten.
  3. Mos gojibærene til jevn mos med bløtevannet i en matmølle.
  4. Tøm nøttene over i en sil og skyll dem med rent vann. 
  5. Ha nøtter og frø oppi goji-pureen i matmølla og hakk nøttebiten er så store som du ønsker. Tilsett vanilje, kanel og salt, og rør rundt til alt er blandet.
  6. Fordel miksen på to bakepapir.
  7. Tørkes i dehydrator eller stekeovn på lav temperatur (ca 42 grader) i 24 timer eller til alt er helt tørt.
  8. Server med kokosjogurt, mandelmelk eller annen god melkeerstatning. Dryss gjerne over ting du liker, som friske eller tørkede bær og kokosflak.
  9. Lagres på norgesglass eller i tett boks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar