mandag 5. mars 2012

Tinkyada - vidunderlig god pasta

At pasta inneholder mye stivelse/karbohydrater har vel de fleste nå fått med seg. At glutenfri pasta vanligvis er enda verre enn den fine hvetepastaen, det visste du kanskje ikke?

I alle fall, pasta er godt og i motsetning til mye annet, så blir det spist. Så her serverer vi pasta til middag rett som det er. Guttene koker ofte pasta som de legger i matboksen sammen med pesto og gjerne kylling eller skinke.

Derfor er jeg, mor og ernæringsansvarlig, glad for at det finnes pasta som Tinyada sin. Uten gluten, men med smak og et næringsinnhold som er sjeldent i glutenfri pasta. Prisen er det heller ingenting å si på: Legger du fire poser pasta i en pakke kommer prisen med frakt på rundt 30 kr posen.

På iHerb finner du flere forskjellige varianter av Tinkyada-pasta.

Favorittene våre er
 Brun rispasta (makaroni)

og

Brun rispastaskruer med tomat- og spinatsmak (og farge)

 Anbefales!

2 kommentarer:

 1. Hei :) Snubla inn her når jeg lette etter hjemmesiden til firmaet jeg pleier å kjøpe denne pastaen av (men hadde glemt navnet på). Så da ville jeg bare legge igjen et tips til deg.
  www.vitavalens.no har et utvalg av denne pastaen, naturligvis dyrere enn den du handler fra IHerb, men jeg veit ikke hvordan det slår ut etter moms og fortolling og frakt? Uansett, praktisk med norsk bedrift.

  Og når jeg først er inne på pasta. Min favorittpasta er en Hirse og rispasta fra King Soba: http://www.kinsarvik.no/products/33608-king-soba-millet-brown-rice-noodles-250-gr.aspx Innmari bra konsistens og smak, glutenfri naturligvis, men dessverre litt dyr.

  SvarSlett
 2. Velkommen hit da, på internettets en av internettets sideveier :)

  Jeg liker også godt å handle i norske butikker, og er kunde hos Vitavalens. På pasta blir imidlertid prisforskjellen for stor. Inkludert frakt betaler jeg i dag 120 kroner for 4 poser tinyada-skruer fra iHerb. (Handler for mindre enn 200 kroner, da blir det ingen toll.)

  King Soba har jeg ikke prøvd før, det var et bra tips. Bokhvetenudler hørtes ut som et sunnere alternativ til risnudler, og vi bruker det ikke så ofte at prisen blir kjempeviktig.

  SvarSlett